EN
Hvad er SMT Machine-Pick and Place Machine
Indlægsdato: 2021-09-03 09:45:43 Besøg:567

SMT -maskine: også kendt som "SMT -maskine", "Surface Mount System" (Surface Mount System), i produktionslinjen, den er konfigureret efter at doseringsmaskinen eller screentrykmaskinen er en enhed til nøjagtigt at placere overflademonteringskomponenterne på printpladen ved at flytte monteringshovedet. Opdelt i manuelle og automatiske to slags. 

Automatisk SMT -maskine bruges til at opnå høj hastighed, høj præcision automatisk placering af komponentudstyr, er hele SMT -produktionen af ​​det mest kritiske, det mest komplekse udstyr. SMT-maskine er hovedudstyret i produktionslinjen, SMT-maskine er blevet udviklet fra tidlig lavhastigheds mekanisk SMT-maskine til højhastighedsoptisk centrerende SMT-maskine og til multifunktionel, fleksibel tilslutningsmodulær udvikling. 

SMD er forkortelsen for Surface Mounted Devices, som omfatter CHIP, SOP, SOJ, PLCC, LCCC, QFP, BGA, CSP, FC, MCM osv. SMT er Surface Mount Technology (forkortelse for Surface Mount Technology), som er den mest populær teknologi og proces i den elektroniske montageindustri. 

Surface Mount Technology (SMT) er en ny generation af elektronisk samlingsteknologi, der komprimerer traditionelle elektroniske komponenter til komponenter med kun få snesevis af volumen, og dermed realiserer høj densitet, høj pålidelighed, miniaturisering, lave omkostninger og automatisering af elektronisk samling. Sådanne miniaturiserede komponenter kaldes SMD -enheder (eller SMC, chip -enheder). Processen med at samle komponenter på et printkort kaldes SMT -proces. Det tilhørende monteringsudstyr kaldes SMT -udstyr.

86-15858886852 Tlf / WhatsApp / WeChat:
E-mail:

[e-mail beskyttet]

Skype:

[e-mail beskyttet]

Tilføj:

Hangzhou / Shenzhen / Hebei / Beijing
(ethvert behov , kontakt på forhånd)

Produkter
Services
Wenzhou Hecan Technology Co., Ltd.
IT Support Af
Følg os
Copyright © 2021 Wenzhou Hecan technology Co., Ltd. Blog