EN
Hvad er det vigtigste tilbehør og udstyr til SMT-placeringsmaskine
Indlægsdato: 2022-03-04 14:56:00 Besøg:36

SMT-placeringsmaskine er et af vores almindelige udstyr til montering af elektroniske komponenter. Der er mange tilbehør inde i den for at fuldende vores produktionsarbejde. Ved du hvilket hovedtilbehør den har? Bare rolig, følgende Huawei Guochuang multifunktionsplaceringsmaskineproducent vil forklare det omhyggeligt for dig.

Et: Monteringshoved

Placeringshovedet er en sensor, der hjælper anbringelsesmaskinen med at udføre forskellige former for arbejde og produktion i anbringelsesmaskinens produktion. Det kan godt hjælpe vores placeringsmaskine med at forbedre placeringseffektiviteten. Med hensyn til strukturelt design er placeringshovedet en vigtig faktor i driften af ​​placeringsmaskinen. SMT-placeringsmaskiner ønsker at forbedre nøjagtigheden og hastigheden baseret på design af placeringshovedet. Derfor, hvis SMT-placeringsmaskinen ønsker at montere hurtigt og præcist, skal den være opmærksom på design og brug af placeringshovedet. 

To: dyse 

Sugemundstykkets funktion er at opsamle og installere dele. Til forskellige typer dyser har vi også brug for forskellige typer dyser. Når dysen bevæger sig, genereres et vakuum undertryk inde i dysen. Når sugedysen rører ved komponenten af ​​placeringsmaskinen, suges komponenten fast af vakuumundertrykket, og derefter frigives komponenten til den udpegede position gennem systempositioneringen. Denne række af handlinger er funktionen af ​​den dyse-assisterede placeringsmaskine. Sugemundstykket er den lettest beskadigede del af hele placeringsmaskinsystemet, så det bør udskiftes i tide 

Tre: Magnetventil

SMT placeringsmaskine magnetventil er opdelt i pneumatisk magnetventil og elektrisk magnetventil, som er en vigtig del af vores SMT placeringsmaskine. Magnetventilens funktion er at interagere med systemet og styre andre instrumenter til at samarbejde med flytning, plukning, frigivelse osv. Magnetventilens drivkraft er meget lille, så magnetventilen kan drives direkte af kredsløbsdriveren vi plejer at bruge.

86-15858886852 Tlf / WhatsApp / WeChat:
E-mail:

[e-mail beskyttet]

Skype:

[e-mail beskyttet]

Tilføj:

Hangzhou / Shenzhen / Hebei / Beijing
(ethvert behov , kontakt på forhånd)

Produkter
Services
Wenzhou Hecan Technology Co., Ltd.
IT Support Af
Følg os
Copyright © 2021 Wenzhou Hecan technology Co., Ltd. Blog