EN
Metoden til at forbedre kvaliteten af ​​placering (SMT pick and place maskine)
Indlægsdato: 2022-06-01 11:50:24 Besøg:18


1. Forberedelse inden montering

Modtag PCB og komponenter i henhold til monteringsplanen for produktprocesdokumentet, og kontroller omhyggeligt, om størrelsen, formen og farven på selve komponenterne er konsistente. Foretag et sikkerhedstjek, før maskinen startes, kontroller, om trykluftkildens lufttryk opfylder udstyrskravene, og kontroller og sørg for, at der ikke er snavs omkring styreskinnen, placeringshovedet, dysebiblioteksbakkens ramme eller inden for det bevægelige område. . Den skal tændes i overensstemmelse med udstyrssikkerhedstekniske driftsspecifikationer.

2. Streng inspektion efter det første stykke er placeret

Kontroller, om komponentspecifikationerne, retningerne og polariteterne på hvert nummer stemmer overens med procesdokumenterne; komponenter, stifter, uanset om der er skade eller deformation; om komponenternes placering afviger fra puden er uden for det tilladte område. Det bedømmes normalt i henhold til virksomhedsstandarden tilpasset af enheden.

3. Inspektion og justering af resultaterne af det første forsøgplacering

Hvis komponentplaceringen på printkortet er forskudt, kan det kalibreres ved at korrigere koordinatværdien af ​​PCB MARK-punktet, og koordinaterne for printkortets MARK-punkt flyttes til komponentoffsetretningen, og mængden af ​​bevægelse er forskydningen af komponentplaceringspositionen. lige. De korrekte koordinater kan også genbilledes af kameraet. Hvis plukningen fejler, betyder det, at plukkehøjden ikke er passende, komponenttykkelsen er ikke indstillet korrekt, og plukkoordinaterne er forkerte. Efter kontrol justeres og korrigeres i henhold til den faktiske værdi. Kontroller, om sugedysen er blokeret, uren, eller endefladen er slidt eller revnet, og sugedysen skal rengøres eller udskiftes i tide. Hvis dysen er for stor, kan det forårsage luftlækage. Hvis mundstykket er for lille, vil det medføre utilstrækkeligt sug. Vælg den passende dysemodel i henhold til komponenternes størrelse og vægt. Tjek luftvejen for luftlækage, og øg eller uddyb lufttrykket i tide. Kontroller, om billedbehandlingen er korrekt, hvis ikke, kan filmen blive kasseret ofte, og billedet bør tages igen.


86-15858886852 Tlf / WhatsApp / WeChat:
E-mail:

[e-mail beskyttet]

Skype:

[e-mail beskyttet]

Tilføj:

Hangzhou / Shenzhen / Hebei / Beijing
(ethvert behov , kontakt på forhånd)

Produkter
Services
Wenzhou Hecan Technology Co., Ltd.
IT Support Af
Følg os
Copyright © 2021 Wenzhou Hecan technology Co., Ltd. Blog