EN
Sådan bruges og håndterer du SMT-placeringsmaskinens printkort
Indlægsdato: 2022-04-18 11:24:17 Besøg:26

PCB-kortet er det udstyr, vi skal bruge til at montere komponenter i SMT-placeringsmaskinens produktionslinje. Normalt vil PCB-kortets brug og indlægningsmetode have indflydelse på vores proces med montering af komponenter. Så hvordan skal vi korrekt håndtere og bruge printkortet i SMT-placeringsmaskinen, lad os tage et kig.

Panelstørrelse Alle maskiner har en specificeret maksimal og minimum panelstørrelse, der kan behandles.

troværdige mærker troværdige mærker er simple former i routinglagene på et printkort, placeringen af ​​disse former må ikke forveksles med andre aspekter af printkortets design

Ved design af printplader er det almindeligt at placere komponenter nær kanterne. Derfor er panelbehandling af printplader meget vigtig på grund af printkorthåndteringsmekanismen i forskellige maskiner.

SMT-placeringsmaskiner til visionsystemer bruger referencemærker for at sikre, at alle komponenter er placeret korrekt. Når printkortet justeres med maskinen, anbefales det fjerneste referencepunkt for maksimal nøjagtighed, og tre referencepunkter anbefales for at afgøre, om printkortet er indlæst korrekt.

Størrelse og placering af komponenter Et tætbefolket design kan placere mindre komponenter i nærheden af ​​større komponenter, hvilket skal tages i betragtning ved generering af placeringsprogrammet. Alle mindre komponenter skal placeres før større komponenter for at sikre, at de ikke bliver forstyrret - SMT-programoptimeringssoftware til placering tager normalt højde for dette.

I SMT-placeringsmaskinen skal vi bruge og behandle PCB-kortet korrekt. Hvis vi vil konfigurere det fornuftigt, skal vi udføre arbejdsopgaverne omhyggeligt, for at maksimere vores udbytte.


86-15858886852 Tlf / WhatsApp / WeChat:
E-mail:

[e-mail beskyttet]

Skype:

[e-mail beskyttet]

Tilføj:

Hangzhou / Shenzhen / Hebei / Beijing
(ethvert behov , kontakt på forhånd)

Produkter
Services
Wenzhou Hecan Technology Co., Ltd.
IT Support Af
Følg os
Copyright © 2021 Wenzhou Hecan technology Co., Ltd. Blog