EN
Sådan vedligeholdes placeringsmaskinen korrekt
Indlægsdato: 2021-10-12 14:35:31 Besøg:36

I det fuldautomatiske værksted støder vi ofte på mange store maskiner, også dem, der er ansvarlige for inspektion, produktion og identifikation. Blandt dem er placeringsmaskinen en almindelig type intelligent udstyr. Selvom det er dyrt at bygge, kan det i høj grad forbedre vores produktionseffektivitet, spare arbejdsomkostninger og reducere tidsomkostninger og spild af arbejdsomkostninger. Derfor skal vi udføre en omfattende "pleje" af anbringelsesmaskinen for at få den til at fungere bedre for os. 

1. Først og fremmest skal vi rense det omgivende miljø. Mange venner, der arbejder på værkstedet, ved, at værkstedet er snavset og støvet, så produktionsmiljøet for vores placeringsmaskine bør rense det i tide på grund af støvet. Hvis det placeres på placeringsmaskinen i lang tid, vil det påvirke maskinens udsyn, rotation og andre effekter, hvilket vil reducere levetiden, og hvis printpladedelen er for støvet, vil det også give dårlig varmeafledning.

2. Vedligehold og rengør placeringsmiljøet (indvendigt) af placeringsmaskinen, såsom: sugemundstykke, placeringshoved, arbejdsbord, kamera osv., ved at holde disse stillinger rene kan effektivt reducere forekomsten af ​​placering Kastehastighed, alarm osv. , i høj grad forbedre produktionseffektiviteten og forbedre kvaliteten og kvaliteten af ​​placeringen.

3. Det er også nødvendigt at rette maskinen i tide. På grund af maskinens langvarige produktions- og monteringsarbejde er mange dele af maskinen slidte, deformerede og ældes. Dette er let at forårsage afvigelser i maskinen. De parametre vi sætter for maskinen er tilpasset maskinens aktuelle situation, så det vil have en vis indflydelse på nøjagtigheden.


h132

86-15858886852 Tlf / WhatsApp / WeChat:
E-mail:

[e-mail beskyttet]

Skype:

[e-mail beskyttet]

Tilføj:

Hangzhou / Shenzhen / Hebei / Beijing
(ethvert behov , kontakt på forhånd)

Produkter
Services
Wenzhou Hecan Technology Co., Ltd.
IT Support Af
Følg os
Copyright © 2021 Wenzhou Hecan technology Co., Ltd. Blog